Om Sørby Esport & Gaming Events

+10 års erfaringEvents i +15 forskellige populære spilEvents i både PC, PlayStation & VREvents for både børn, unge, voksne og seniorerEvents for udsatte, sårbare og mennesker med handicap

Business Coaching

Sørby Esport & Gaming Events er udsprunget af esportsforeningen: Sørby Esport. I vores eventafdeling har vi samlet alle de gode folk, som gennem årene har udviklet og udført, gaming & esport events i Danmark, Norge og Sverige. Nøgleordene er: Læring, udvikling, respekt og underholdning.

Ledelsen

Mark Kristensen
Mark KristensenDirektør
Mark er medstifter, direktør og formand i Sørby Esport & Gaming Events, med særligt ansvar for ledelse, samarbejdspartnere, sponsorer og kunder.
Luca Huelle
Luca HuelleEvent Manager
Luca er gaming & esport manager i Sørby Esport & Gaming Events, med særligt ansvar for struktur, events, planlægning, afvikling og trivsel hos event crew og ledere.

Sørby Esport & Gaming Events

Viden – om målgruppen: ”mennesker, der har passion for gaming”, hvordan vi skaber kontakt til målgruppen og hvordan vi laver sjove og medrivende aktiviteter for og med gamere. Fordi vi selv er gamere.

Erfaring – med at designe og arrangere succesfulde gaming- og esport-events, aktiviteter, turneringer og arrangementer.

Faciliteter – til at skabe gode rammer om uforglemmelige gaming- og esport-oplevelser og undervisning. Vi har et topmoderne gaming og esport center med 50 gaming setups og 10 PlayStations, VR og Sim Racing setups, samt plads til udendørs aktiviteter.

Mennesker – til at undervise, træne, afvikle og afholde gaming- & esport-aktiviteter. Vi er gamere og vores team består af fem fuldtidsansatte og et hold af event-crew, som alle elsker gaming, esport og veldrevne events. Vi laver events og vi deltager på en masse events, år efter år.

Betroet af nogle af de største brands

Muskelsvindfonden
Elgiganten
Roskilde Dyrskue
Jyske Bank
Handicapformidlingen
Danske Spil
Lenovo
Gamebox Festival
VestsjællandsCentret

Vi tilbyder

Events i +15 forskellige populære spilEvents i både PC, PlayStation & VREvents for både børn, unge, voksne og seniorerEvents for udsatte, sårbare og mennesker med handicapEvents der skaber trafik, glæde og højt humør

Kreative og unikke gaming & esport events, for alle

I over 10 år har vi lavet kreative og sjove gaming og esport events, til mange forskellige målgrupper. Vi har lavet events til alt fra storcentre, byfester, dyreskuer, markeder, festivaller – til skoler, arbejdspladser, foreninger, fester, turneringer, ligaer og organisationer som Muskelsvindfonden og Red Barnet.

KONTAKT OS

Udvalgte kunder vi laver events sammen med

Dyk ned i et par eksempler på gaming & esport events vi har lavet

Muskelsvindfonden

Sammen med Muskelsvindfonden laver vi gaming og esport events, hvor sammenhold, sjov, god energi og plads til alle, er i centrum

Elgiganten

Elgiganten

Sammen med Elgiganten laver vi events og aktiviteter i Elgigantens varehuse og til gaming events i Danmark

Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue

Sammen med Roskilde Dyrskue og partnere, laver vi events og turneringer i spillet: Farming Simulator

Jyske Bank

Jyske Bank

Med Jyske Bank har vi gennem årene lavet flere forskellige gaming & esport events. Blandt andet sim racing og digital motorsport sammen med Jason Watt

Handicapformidlingen

Handicapformidlingen

Med Handicapformidlingen laver vi et årligt event: Esport for ALLE, med turneringer, spil, hygge, plads til alle og en masse hygge og sjov.

Danske Spil

Danske Spil

Med Danske Spil, laver vi gaming og esport fredagsbar og interne turneringer

Lenovo

Lenovo

Med Lenovo, laver vi aktiviteter og aktiveringer til gaming og esport events i Danmark og Sverige

Gamebox Festival

Gamebox

Med Gamebox Festival laver vi forskellige events og aktiviteter. Bandt andet: Teamfight Tactics og aktiviteter til Gamebox Festival LAN

VestsjællandsCentret

VestsjællandsCentret

Med VestsjællandsCentret, laver vi sjove gaming og esportsaktiviteter i centret

Ring til os

Fortæl os, hvorfor du ønsker et esport event. Hvad ønsker du at opnå? Så skal vi hjælpe dig i mål.

Marketing

Vi designer eventet sammen med dig og hjælper dig såmænd også med marketing, så du får deltagere til dit event.

Målgrupper

Siden 2016 har vi lavet events for gamere, piger, drenge, børn, unge, voksne. Mennesker med diagnoser og handicap. Online, offline, LANs og meget andet.